Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 14 augusti 2018

Halva första dagsmålet är nått.

Alltså fem sidor. Men det är mycket tankar samtidigt och en helt del googling, så jag tar hela dagen i anspråk tänker jag.

Nu ska jag handla i alla fall. En redigerare måste ju ha MAT.
Kyckling och grönsaker är det enda jag är sugen på, utöver fisk. Enahanda, men gott och hyfsat nyttigt.
Just nu vill min kropp ha sånt. Det går upp och ned det där. Jag åt allt möjligt inte så nyttigt på Jonathans födelsedag, men nu är det över ett tag. "Bra för magen" är det som gäller. Inget kurr och inga gaser. Det är så himla skönt att slippa!

Sedan funderar jag på flytt, säng, soffa och sånt som eventuellt kommer framöver.
Jag tror att jag för första gången ska skaffa en BRA säng. Alla mina har varit billiga från Ikea och Jysk. Säkert inget fel på det, men så fort jag åker bort och sover så mår min nacke bra, men när jag kommer hem återvänder problemet.
Jag tror att jag ligger för mjukt och drömmer om en höjbar säng där jag också kan sitta och jobba.

Jaja.
Vi får se hur det går med flyttandet först.

Nu handla.
Hoppas ni har en fin dag.

Inga kommentarer: