Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 22 augusti 2018

Nu är alla kartonger på plats,


och i morgon sätt den ihop. De ska komma mellan 9 och 13, och jag hoppas ju på så fort som möjligt. såklart. Idag har jag inte gjort ett jota i manuset, istället har det varit annat att ta tag i denna releasedag. Jag hoppas på i morgon, om inte så hela helgen istället. Det beror lite på när de kommer och packar upp soffan så att jag kan få städa och göra fint. Just nu är jag väldigt hänvisad till sovrummet.

Och på tal om det: minns ni att jag funderade på en höj och sänkbar säng? Jag provade ju en drömvariant på Mio häromsistens, och sa till försäljaren att jag skulle hem och fundera. "Gör det",  svarade hon. "Det kan ju komma kampanjer framöver."
Och vips kom det en på 25%
På den sängen gör det flera tusen!

Vi får se. Jag ska tänka ett par dagar till. Kampanjen pågår till i mitten av september.

Det var det.
I morgon efter 13.00 är livet återigen som vanligt.
Hurra!

1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Ibland ska man ha tur :)