Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 10 augusti 2018

Även den här morgonen vaknade jag brutalt tidigt,

tyckte att jag hörde glas krossas men det kan ha varit i drömmen. Efter ett toabesök lyckades jag somna om till halv tio. Perfekt en ledig dag.

Nu har  jag googlat bussresor i England, skulle så gärna se mer av det landet.
Och Skottland. Och Irland.
Jag törs inte köra själv, annars hade jag hyrt bil.
Det gäller ju Cypern också. Vänstertrafik. Jag kanske får träna hemma på en parkering med Fårdan.

Hon hade "stelnat till" efter mer än tre veckor i garaget. Grymtade och gnisslade, men efter en stund var hon uppvärmd och när jag tog ut henne dagen efter var hon som vanligt.
Gamla tanter, ni vet.

Det var det. Förhoppningsvis får jag fläkten idag, och då ska jag åka tillbaka med den till Elgiganten och sedan ta en liten tur till Ikea. OM bytet (peppar peppar) går igenom behöver jag en ny soffa.

Det var det. Ledig. Så himla skönt!

Inga kommentarer: