Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 27 augusti 2018

Jag har ett nytt kort.

Och under natten har det om inte drällt in, så väldigt nära, mess från företagsprenumerationer som det gamla är kopplat till. Som Microsoft, Viaplay och sånt ni vet.
Nu har jag lyckats fixa alla utom just Viaplay som säger att jag måste ha ett svenskt kort ... Well, Sparbanken Tanum kan väl inte vara mer svenskt, tänker jag.

Den här morgonen är jag svintrött. Vet inte när jag somnade men var på toa precis innan klockan ringde, 08.00.
Då hade jag just blivit överfallen av en annan kvinna i en dusch som låg i en lägenhets vardagsrum. Man drog för ett draperi lite hjälpligt.

Det borde vara en läskigt dröm men jag tror natt jag hade känslan av att jag skulle klara henne. Haha.

Idag är i alla fall gympadojorna på. Dags att stå upp igen.
Det känns som om det är ett tag sedan, och så sömnig som jag är kommer jag väl inte att klara så länge kanske men en stund är bättre än inget.
Dessutom har jag ambitionen att komma ut på en promenad idag när vädret verkar så svalt och härligt, vi får väl se hur det går med det. Om jag jobbar bra kan jag ju ta en tupplur senare och gå efter det.

På lördag ska jag till ett bibliotek utanför Västerås. Det ska bli kul som tusan. Ett sådant där event som jag kan köra fram och tillbaka till, och dessutom dagtid. Tror att jag går på klockan 14.20. Perfekt!

Det var det, denna måndag morgon.
Bra dag, så här långt.

Inga kommentarer: