Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 6 augusti 2018

Vips,

så hade jag redigerat klart Laholmsflickan.
Alltså, det är en bra story måste jag säga.
Den här redigeringen handlade om att fixa till det som min förläggare hade sett och ville påpeka. Väldigt mycket tempus. Jag snurrar in mig i det ibland och den här gången hade jag velat göra det helt korrekt men ett helt stycke var nu bara ett stort frågetecken, även från mig. Jag vet inte riktigt hur jag hade tänkt där.
Jaja.
Åtgärdat och klart.

Det betyder i alla fall TVÅ dagar nästan ledig.
På de dagarna ska jag försöka få fram alla papper till lägenhetsbytesansökan, jag ska städa lite och sedan göra en plan för redigeringen av ungdomsromanen som jag börjar med på torsdag. Mitt eget mål är att jag ska vara klar en vecka innan bokmässan, alltså 21 september.

Jag har lite småuppdrag innan det, tror jag. Något biblioteksbesök eller två.
Men utöver det så är det bara redigeringsjobb som gäller.
Tjoho.

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Grattis! När vet du om bytet går igenom?

Åsa Hellberg sa...

Det tar upp till ett par månader, tydligen.