Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 23 augusti 2018

Jag är så himla glad för min nya soffa!


Jag ligger superbra och i morgon ska jag försöka hitta en bra arbetsposition.
Efter att soffan byggts ihop åkte jag och letade efter soffbord och till sist hittade jag två små som jag kan ha mina ljus och kaffekoppar på, på Rusta.
Det ena var hade en marmorskiva och till min glädje såg jag att den var grön när jag packade upp, det såg jag inte när jag köpte den. Trodde den var grå. Perfekt för 299 kronor eller vad det nu kostade. Det andra är en simpel av plåt men passar perfekt som ljusbord.

Sedan köpte jag två fårskinn till, korthåriga grå som är fina ihop med de tre jag redan har. Jag är inte sugen på matta, kanske om jag flyttar men inte här. Skinnen är perfekta och bara att slänga ut på balkongen när jag behöver tvätta golvet.

Det går inte att se hur fin färgen på soffan är, den är så varm och behaglig.
Här kan ni se bättre.
https://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S69256244/

Det var det. 
Torsdag. Jättebra dag, så här långt!

2 kommentarer:

Robert W sa...

Så härligt det låter!

Åsa Hellberg sa...

Tack Robert! Ja, det får man ju ändå säga.