Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 21 augusti 2018

Jag är inne i period "lättrörd"

Och då lipar jag åt allt, faktiskt.
Idag var det några foton på kungabarnen som fick det att brista.
Jaja.

Jag är på väg att packa ned min dator och mina papper för att ta mig någonstans där jag kan jobba. En bibbla, typ. Vi får väl se var jag landar någonstans. Det är varmt. Det är det värsta med att gå ut idag!

Igår hivade det som har varit mina skrivsoffor sedan jag flyttade från bostadsrätten. I Fagersjö passade de perfekt men i den här 18 kvm mindre lägenheten har de varit för stora. Och sedan ett halvår har de inte haft några ryggkuddar för jag måste kunna ligga i soffa bekvämt. De gjorde liiite susen men inte tillräckligt.
Jag har stora förhoppningar på den nya soffan. Hoppas hoppas att den här som jag förväntar mig. Det bästa är i alla fall att man kan byta klädsel på den om man vill och jag skulle tro att jag köper en grå också. Vi får väl se senare. Nu vill jag har grönt ett tag i alla fall.

Det var det. Utflykt och soffa.
Mer än så har jag inte att rapportera från mitt tomma vardagsrum.
(TUR att jag har tv i sovrummet också!)

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Vissa dagar tål man mindre än andra!

Åsa Hellberg sa...

Visst är det så? KOnstigt hur det där går upp och ned.