Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 6 augusti 2018

MÅNDAG! Är semestrarna över nu?

Med ett sådant jobb som mitt har man ju sällan måndagsångest. Inte jag i alla fall. Å andra sidan är jag förskonad från ångest för det mesta. Jag har i alla fall ingen utan en orsak, och det får man ju vara glad för.
Måndagar är ingen orsak för min del.

Och idag ska jag fortsätta redigera Laholmsflickan. Det är verkligen jätteroligt. Jag ska lämna den på torsdag, men tror nog att jag blir klar i morgon kväll.
I så fall tar jag ledigt på onsdag men börjar redigera ungdomsromanen på torsdag. Nästa deadline är sista september och där behöver jag pinna på lite. Sista helgen i september är bokmässan och om allt går som jag hoppas så flyttar jag 1:a oktober.
Jag har inte räknat ut logistiken där riktigt än, men det behöver jag ju inte göra förrän vi vet om bytet går igenom.
Att jag i så fall ska överlåta ALLT – inklusive städ, packa upp och packa ned – till en flyttfirma, är i alla fall klart.
Jag tänker på flyttdagen bara stå och peka.
Hoppas hoppas!

Det var inledningen den här morgonen.
Nu kaffe och sedan redigering.
Bra dag så här långt!

Inga kommentarer: