Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 24 augusti 2018

Jag får inte till den vackra färgen i mina bilder.


Men den här verkligen så himla fin.
Strax ska jag sätta mig här och jobba! Den är lite högre än min gamla, så jag tror kanske att jag får sitta mer uppkrupen. jag gjorde ju det i sängen på Cypern och det fungerade bra. Jag håller en tumme för att det blir toppen här också.

Annars då?
Jo, tack, jag tycker att jag känner i min kropp vilken extremt dålig kondis jag har och det är inte vad vill ha, alltså längtar jag mer än någonsin efter frisk (inte varm) luft så att jag kan börja promenera igen. Jag har inte gjort det regelbundet sedan jag flyttade hit, det är alltså HÖG tid.

Fortfarande inga nyheter om lägenhetsbytet, det tar nog några veckor till.

Fredag. Bra dag så här långt.

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Du lider ju ingen nöd där du bor nu, men det är tråkigt att vänta på svar! Håller fortsatt tummar!

Åsa Hellberg sa...

Tusen tack!